Altijd een geschikte ademluchtfles

      Geen reacties op Altijd een geschikte ademluchtfles

Als je werkt in een branche waar je de kans loopt op het krijgen van problemen met ademhalen, dan is het verstandig om een goede ademluchtfles te hebben. Dit is onder andere belangrijk als je te maken kunt krijgen met dat je in tijden van een calamiteit een beginnende brand moet blussen of onder controle moet houden totdat de brandweer is gearriveerd. Heb jij nu baat bij het hebben van goede ademluchtflessen in jouw bedrijfspand? Dan kun je deze bestellen via de webshop van G4S Safety Solutions. G4S Safety Solutions is expert op het gebied van veiligheid op de werkvloer en levert daarom alleen ademluchtflessen die voldoen aan de hoge normen die er in de industrie van gevraagd worden. Met deze flessen hoef je niet bang te zijn of je wel de goede materialen hebt.

ademcilinder

Professioneel aan de slag

De ademluchtflessen die G4S Safety Solutions in de webshop verkoopt, zijn van een hoge kwaliteit die passen bij de eisen die aan jou als onderneming worden gesteld. Deze cilinders zijn licht van gewicht en gemaakt van composiet, zodat ze snel omgedaan kunnen worden en makkelijk mee te dragen zijn tijdens je werkzaamheden. Vooral als elke seconde telt wil je niet afgeremd worden door een zware fles op je rug. 

Lucht filter

Past precies

Het is belangrijk dat je ademluchtfles goed past op de rest van je apparatuur. Als de fles niet goed past kan deze zijn werk ook niet goed doen en zit je met ernstige problemen. Daarom heeft G4S Safety Solutions ervoor gezorgd ademluchtflessen te gebruiken die ook geschikt zijn voor de gasmaskers en andere apparatuur op het gebied van adembescherming die het verkoopt. Zo kun je altijd een complete set bestellen die meteen in de praktijk gebruikt kan worden. Wil je ook je producten op orde hebben of wil je meer advies over wat je nodig hebt? Neem dan contact op met G4S Safety Solutions en heb binnen enkele dagen het antwoord op je vragen met de bijpassende ademluchtflessen.