De mogelijkheden van een vacature civiele techniek – Bouwhuysch

Sinds een aantal jaar zijn er steeds meer tekorten op de arbeidsmarkt. Helaas geldt dit ook voor veel bedrijven in de technische sectoren. Met name in de civiele techniek zijn er ontzettend veel openstaande vacatures. Echter, ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe baan? Dan is de kans groot dat er een geschikte vacature civiele techniek – Bouwhuysch voor jou openstaat. Zo zijn er allerlei verschillende soorten functies waar je op kunt solliciteren.

Een functie als werkvoorbereider

Ben je van plan om binnenkort eens te gaan kijken of er een geschikte openstaande vacature civiele techniek – Bouwhuysch voor jou openstaat? Dan zou je eens kunnen kijken naar de functie van een werkvoorbereider. Momenteel zijn veel bedrijven op zoek naar een goede werkvoorbereider. Dit geldt voor zowel bedrijven in de weg- als in de waterbouw. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat de werkzaamheden goed voorbereid worden. Zo heb je tijdens het werk als werkvoorbereider te maken met de inkoop van materialen, het bijhouden van gegevens van het project en het maken van een planning. Echter, lijkt het je leuker om buiten aan het werk te kunnen zijn? Dan zou je eens kunnen kijken naar een baan als uitvoerder.

werk voorbereider

Aan de slag als uitvoerder

Wanneer je op zoek bent naar een baan in de buitenlucht, is de kans groot dat een baan als uitvoerder iets voor je is. Tijdens een baan als uitvoerder ben je bezig met het coƶrdineren van de uitvoering van een project. Zo stuur je de grondwerkers aan en zorg je ervoor dat de planning gehaald wordt. Jij bent het aanspreekpunt voor de mensen buiten, maar daarnaast ook voor de mensen op het kantoor. 

vacature civiele techniek - Bouwhuysch