De toekomst van de banken

      Geen reacties op De toekomst van de banken

Vanaf 2008 heeft het geldsysteem in Nederland ervoor gezorgd dat er een schuldenberg is ontstaan die niet meer weg te werken is. Vele burgers hebben grote schulden met geld wat is gecreëerd door de banken. Mensen die wel geld hebben krijgen te maken met het feit dat spaargeld steeds minder waard wordt. Door de rente die er bijna niet meer is, en de inflatie word je geld ieder jaar minder waard. Bestebank.org denkt hierbij mee om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

Koers

Nieuwe opbouw van geldsystemen

Door de komst van de blockchain zijn er nieuwe decentrale financiële werelden op komst. Deze technologie kan een begin zijn van een totaal nieuw stelsel waarbij de burger weer bepaald en niet de overheid. Op Bestebank.org kun je veel lezen over de Bitcoin en wat het gevolg kan zijn wanneer dit systeem het huidige systeem vervangt. Na de crisis van 2008 zijn veel mensen gaan proberen te achterhalen hoe het systeem eigenlijk in elkaar steekt. Heb je voldoende informatie dan kun je niet geloven hoe het systeem in elkaar zit.

koersen

Technische uitvindingen

De Bitcoin is niet meer weg te krijgen uit het systeem, het systeem kan de burger helpen niet meer de dupe te worden van een nieuwe financiële crisis. Nieuwe economische systemen kunnen worden opgebouwd. Wanneer het oude systeem ontploft met de enorme schulden, heeft de burger in ieder geval een systeem waar hij op terug kan vallen. Door zelf gebruik te maken van het systeem van de Bitcoin ben je weer baas over je eigen geld. Iedereen kan er gebruik van maken, het systeem is van alle gebruikers en is niet te censureren.