Hier let je op bij webdesign in Kaatsheuvel

Leuk hoor, al die mooie websites op het internet. Maar hoe moet je jezelf nog onderscheiden? En wie laat je dan zo’n website bouwen? En waar? Webdesign in Kaatsheuvel zoeken is niet gemakkelijk. Toch zijn er wel een aantal goede om uit te kiezen. Let vooral op deze zaken.

webdesign Kaatsheuvel

Een portfolio

Als je een webdesigner tegenkomt zonder portfolio dan moeten echt alle alarmbellen afgaan. Het is namelijk gewoon vreemd als je geen werk hebt om te laten zien waar je trots op bent. Het is noodzakelijk dat je een webdesigner probeert te vinden met een aantal jaren ervaring. Dit wil niet zeggen dat mensen die net begonnen zijn per definitie slecht zijn. Wat echter wel een probleem is, is dat iedereen zichzelf tegenwoordig webdesigner noemt. Je kent een aantal softwareprogramma’s en je denkt als professional aan de slag te kunnen. Dat werkt natuurlijk niet. Daarom moet je altijd even kijken naar een portfolio van een webdesigner. Bel desnoods de klant die ze noemen voor een referentie. 

Bepaal wat je wil

webdesign Kaatsheuvel

Niet elke webdesigner heeft precies dezelfde vaardigheden. Om de juiste te vinden voor wat jij wil, moet je vooraf een aantal zaken vastleggen:

  • waar dient de website voor? Is het een webshop, portfolio, blog of gewoon een representatie van je bedrijf met contactgegevens?
  • Welke websites vind je zelf mooi? Neem voorbeelden mee
  • Wat doen je concurrenten? Je wil je onderscheiden immers. Een webdesigner kan vanuit hier meekijken naar manieren om je te onderscheiden.