Je moet een BHV herhaling doen, wat nu?

      Geen reacties op Je moet een BHV herhaling doen, wat nu?

Bijna een jaar geleden heb je een BHV cursus gedaan, zodat je op je werkplek in kon grijpen wanneer er calamiteiten ontstonden of iemand medische hulp nodig had. Nu geeft je certificaat aan dat deze bijna niet meer geldig is, waardoor je ook geen BHV gerelateerde activiteiten meer kunt uitvoeren. En dat terwijl je bedrijf met de handen in het haar zit omdat er zoveel BHV’ers weg zijn gegaan. Wat kan je doen om alsnog verder te kunnen met je werkzaamheden? Dit doe je door een BHV herhaling te volgen bij G4S. Zo houd je je kennis actueel en kun je ingezet blijven worden als BHV.

Waarom herhaling?

Het is belangrijk dat je blijft onthouden wat je moet doen in het geval van een noodsituatie. Als je een jaar geleden je BHV certificaat hebt behaald en er is dat hele jaar niets gebeurd waarom je als BHV ingezet moest worden, dan kan het zo zijn dat je wanneer je na dit jaar wel aan de bak moet, je te diep in je geheugen moet graven om te weten wat je nu ook alweer moest doen, of je voert de activiteiten verkeerd uit. Dit met alle gevolgen van dien. Daarom is een BHV certificaat maar een jaar geldig en moet je een herhalingscursus volgen zodat je kennis op peil blijft.

Hoe ziet een BHV herhaling eruit?

Omdat je al in het bezit bent van een BHV certificaat, hoef je niet meer de basistraining te volgen. G4S heeft een speciale herhalingscursus, waar je binnen één dag je kennis opnieuw test en je weer honderd procent weet wat je moet doen. Deze training is op eigen locatie uit te voeren en kan gedaan worden op een voor jou geschikt moment van de dag. Voor alle onderdelen van BHV, van de basiskennis tot gespecialiseerde functies als brandjes blussen, is er bij G4S een herhaling beschikbaar. Elke training heeft zijn eigen herhaling, dus welke BHV trainingen je bij G4S hebt gevolgd kun je eenvoudig herhalen om weer helemaal up-to-date te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *