MKB factoring voor ondernemen zonder zorgen

MKB factoring is een goede manier van debiteurenfinanciering voor kleinere bedrijven die geen eigen afdeling debiteurenbeheer hebben. Als jij je als ondernemer met debiteurenbeheer bezig moet gaan houden dan kan dit zorgen voor ergernis en frustratie. Je hebt immers wel wat beters te doen. Tegelijkertijd moeten facturen ook betaald worden want dit zijn je inkomsten en hiervan moeten ook salarissen betaald worden. Hoe kun je hier tijd in besparen terwijl je toch snel je factuur betaald krijgt?

MKB factoring

MKB factoring voor debiteurenfinanciering

Het antwoord op deze vraag is mkb factoring. Bij deze manier van debiteurenfinanciering wordt jouw factuur overgenomen door een factormaatschappij. In ruil daarvoor betalen zij de waarde van jouw factuur aan jou. De kosten voor deze dienst wordt bepaald met een zogenaamde factorfee. Dit is een percentage van de waarde van de factuur. Dit wordt in mindering gebracht op de factuurwaarde. Je kunt dus al binnen 24 uur jouw factuur betaald krijgen. En daarna is het ook klaar want de factormaatschappij regelt zelf dat zij de betaling van jouw debiteur ontvangen. Ook het risico op non betaling nemen zij van je over. deze dienst geeft je dus echt gemak en zekerheid. Ondernemen zonder zorgen.

Geld

Factormaatschappij Finqle

Finqle is zo’n factormaatschappij waar je terecht kunt voor mkb factoring. Wat erg prettig is aan dit bedrijf is dat je alleen de factorfee betaalt. Er zijn geen opstartkosten, je gaat geen abonnement aan. Je levert je facturen ook aan op debiteuren niveau dus je houdt zelf de controle over wat je wel en niet uitbesteed. Je betaalt dus echt alleen voor wat je afneemt. Wel zo flexibel. Wil je meer informatie over factoring? Bekijk dan de website van Finqle en lees meer over de mogelijkheden. Je vindt hier ook een uitgebreid stappenplan zodat je weet wat je kunt verwachten en wat er van jou wordt verwacht.