Originele eindejaarspakketten

      Geen reacties op Originele eindejaarspakketten

Het valt niet mee om als bedrijf naar je medewerkers en relaties met originele kerstpakketten te komen, vaak is het toch hetzelfde en komt men uit op een pakket met een fles wijn en wat eten. Maar dit is helemaal niet nodig, wanneer je kijkt in het assortiment van kerstpakkettenexpress.nl zie je dat je als bedrijf een enorme keus hebt aan soorten pakketten. Ben je uitgekeken op een traditioneel food pakket, of wil je medewerkers zelf laten kiezen dan is dit allemaal mogelijk. 

Kerstpakketten

Verschillende prijzen voor een pakket

Je kunt op de website zelf een keuze maken in welke prijscategorie het pakket mag vallen, kerstpakketten heb je al vanaf 5 euro. Zo zie je dat ze voor ieder bedrijf welk budget je ook hebt altijd wel een oplossing is te vinden om een origineel pakket samen te stellen. Het hoeft zeker niet altijd heel veel geld te kosten, de producten van kerstpakkettenexpress.nl zijn altijd A merken van de beste kwaliteit. Heb je meer dan 50 pakketten dan is het mogelijk om zelf een pakket samen te stellen met producten naar eigen keus.

Kerstpakketten

Altijd wat nieuws in het assortiment

Tijden veranderen dus moet er ook mee worden gegaan met de keuze aan kerstpakketten, niemand wil ieder jaar hetzelfde pakket krijgen op zijn werk. In de showroom van het bedrijf zie je dat er ieder jaar wel een aantal pakketten bijkomen, het hele jaar zijn ze bezig om originele producten te zoeken die passen in het assortiment. Dit zie je met name aan de themapakketten, maar ook de food pakketten worden aangevuld of vernieuwd met betere en producten die van goede kwaliteit zijn.