Overheerlijk private dining in Utrecht

Houd jij van een lekker hapje eten, maar heb jij geen trek in een restaurant vol met mensen. Dan is wellicht private dining in Utrecht wel iets voor jou. Bij ons kun je lunchen in besloten ruimtes geheel voor jou en je gezelschap Onze private dining rooms zijn klassiek ingericht met een moderne twist. Daarnaast zijn onze obers erg bekend met de lekkerste wijnen en helpen je graag met advies.

private dining utrecht

Wat informatie over Heirloom

in 1892 is Jacob Molenaar begonnen met zijn “besloten kokszaak”. Zijn doel was om hoogstaande diners te verzorgen op hoog niveau voor grote groepen. En gezien het resultaat nu, is dat zeker gelukt. Onze chef-kok Paul kookt samen met zijn metgezellen een heerlijk culinair diner op maat. De gasten staan bij ons volledige in de spotlight zonder dat wij een last zijn. Wij koken voor de hele groep hetzelfde menu. Behalve als gasten dieetwensen, allergieën of vegetarische wensen hebben. 

De stijl van onze keuken is klassiek met een moderne twist. Wij kunnen van alles voor jou en je groep koken. Denk hierbij aan Mediterraan of oosters. 

De heerlijkste wijnkeuzes bij ons private dining in Utrecht

Naast een lekker diner of lunch te verzorgen hebben wij ook echte kenners die jou en je gezelschap de allerbeste wijn aanbieden wat echt past bij het gerecht die je voor geserveerd krijgt. Onze sommeliers schenken jou graag wijnen uit alle plekken van de wereld. Van onze heerlijke Franse wijnen tot de vondsten uit de nieuwe wereld.

Laat jou ook culinair verrassen met het gezelschap en laat ons koken op hoog niveau tijdens een private dining in Utrecht. Neem gerust contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *